Zelf kerstpakketten samenstellen

Geef je graag een traditioneel kerstpakket, maar wil je zelf bepalen wat er in zit en heb je geen tijd (of zin) om naar een kerstpakkettenshowroom te gaan? Dan is deze webshop echt iets voor jou! Je stelt jouw eigen kerstpakket super eenvoudig helemaal zelf samen. Kies uit een groot assortiment food en non-food artikelen, van chocolade tot dat ene heerlijke, zachte fleece plaid. Dus geen kerstpakketten stress, dit jaar ga jij zelf bepalen waarmee je jouw collega’s gaat verblijden in hun kerstpakket. Met een paar klikken stel je zo helemaal zelf online het kerstpakket samen, inclusief de kerstdoos.

Wil je het liefst gelijk aan de slag, dat kan! Lekker vanaf je bank of bureau, met een cappuccino of een heerlijke kop thee (en een stukje chocolade erbij) op zoek naar het kerstpakket met de producten waarvan jij en jouw collega’s blij worden!

Hoe het zelf samenstellen van een kerstpakket werkt, dat is gelukkig heel eenvoudig, lees onderstaande stappen of druk gelijk op onderstaande knop “Ja ik wil zelf samenstellen” en ga lekker aan de slag:

Zelf-samenstellen

In 5 stappen naar een kerstpakket, helemaal door jou samengesteld:

STAP 1: UITKIEZEN MAAR!

Ga naar de Kerstmakelaar pagina. Dan kan je met het leukste onderdeel beginnen, het uitkiezen van de kerstpakket items. Er zijn meer dan 5.000 producten om uit te kiezen. Maar niet gevreesd; alles is netjes gesorteerd in thema’s en categorieën met food en non-food producten.

Je kan op verschillende manieren zoeken. Onder het kopje thema’s staan producten voor je klaar met de mooiste verpakkingen van het gekozen thema. Natuurlijk mogen ook duurzame producten niet ontbreken!

In de non-food items is de keuze minstens net zo groot. Van gezellige bordspellen tot heerlijke kookboeken en van sfeervolle kerstverlichting tot handige koffers en tassen.

” KERSTMAKELAAR TIP: OM JE PAKKET EEN BASIS TE GEVEN BEGIN JE BIJ HET THEMA DAT JOU HET MEESTE AANSPREEKT.”

Als je begint, klik dan linksboven op het logo van de Kerstmakelaar en scroll naar beneden, hier zie je de themapakketten. Kies een pakket of thema naar keuze. Je ziet nu links de foto en rechts de producten met prijzen (inclusief en exclusief BTW) en de totaalprijs. Ieder kerstitem dat je toevoegt wordt ook met foto bijgevoegd aan je pakket. Als je klaar bent ga je naar je winkelwagen. Met wat slepen, vergroten of verkleinen pas je de foto aan tot een mooi samengesteld pakket.

Tevreden? Deel jouw kerstpakket met je collega om nog even samen te overleggen.

 

STAP 2: GEEF HET AANTAL KERSTPAKKETTEN AAN

Vergeet niemand, langdurig zieken, uitzendkrachten en andere externen. Misschien wil je dit jaar ook een pakketje aan een aantal relaties geven, of aan jouw klanten? Vul, als je weet wie je allemaal wilt verrassen, het juiste aantal kerstpakketten in. De zelf samen te stellen kerstpakketten kan je al bestellen vanaf 24 stuks.

 

STAP 3: KIES BIJ HET KERSTPAKKET EEN VERPAKKING

Om een kerstpakket hoort natuurlijk ook een passende kerstverpakking. Omdat de kerstdoos het eerste is wat iemand ziet, is een mooie verpakking bijna net zo belangrijk als de inhoud. Er is een ruime keuze uit verpakkingen, dus er zit zeker iets passends voor je bij.

 

STAP 4: MAAK EEN ACCOUNT AAN

Vul bij stap vier alle gevraagde gegevens in, dan zorgen wij dat alles op tijd en netjes afgeleverd wordt.

 

STAP 5: ROND JE BESTELLING AF

Klik op bestellen en achteroverleunen maar… De betaling kan achteraf voldaan worden per factuur*. Zo heb jij dit jaar jullie eindejaarsgeschenk zelf samengesteld, online en gemakkelijk geregeld.

 

Ga jij dit jaar voor een gepersonaliseerd kerstpakket en voor gemak? Ga dan direct naar de Kerstmakelaar pagina voor het zelfsamenstellen van jouw kerstpakket.

Als Kerstmakelaar help ik je graag met het vinden van het juiste kerstgeschenk. Wil je liever een door ons samengesteld kerstpakket, een online-keuzeconcept, of heb je nog geen idee wat je met kerst wilt geven? Ook dan help ik je graag met een passend voorstel.

Bel 06 – 301 274 42 of mail naar jose@kerstmakelaar.nl.

Kerstpakket zelfsamenstellen 1
Kerstpakket zelfsamenstellen 2
Kerstpakket zelfsamenstellen 3
Kerstpakket zelfsamenstellen 5

Originele kerstpakketten

Veel mensen zoeken ieder jaar opnieuw naar originele kerstpakketten. Maar een passend kerstpakket vinden is niet altijd even makkelijk. Ga je voor een volumineus kerstpakket vol met eten dat gezellig gedeeld kan worden onder de boom? Of wil je liever een iets kleiner kerstpakket met bijzondere kerstcadeaus? Het kan allemaal.

 

Het voordeel van een traditioneel kerstpakket (zoals we dat noemen, omdat het een kerstdoos is met etenswaar en vaak een luxe non-food item) is dat ze al vanaf een klein aantal te bestellen zijn. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een groot food kerstpakket voor de medewerkers, en voor relaties of klanten kiezen voor  een heel ander kerstcadeau.

Kerstpakket budget

Het budget van een kerstpakket is gemakkelijk aan te passen. De meeste kerstpakket budgetten zitten tussen de vijfentwintig en zeventig euro. Maar als jij meer of minder te besteden hebt aan het kerstcadeau dit jaar is er genoeg om uit te kiezen. Als Kerstmakelaar ga ik op zoek naar, in dit geval, het originele kerstpakket wat bij jouw organisatie en wensen past. En mocht je toch liever iets anders willen, dan help ik je met even veel plezier aan een online kerstgeschenk of misschien wil je wel een geschenk op maat. Samen komen we tot de beste keuze!

Heb jij net iets anders in gedachten, wil je meer weten of wil je jouw ideeën bespreken?

Bel (06 – 30 12 74 42) of mail José voor kerstcadeau hulp op maat. Dan zit je deze kerst zeker goed!