Wat is nu eigenlijk een Kerstmakelaar?

Wat doet een Kerstmakelaar Bel voor persoonlijk contact 06 30127442

Wat is nu eigenlijk een Kerstmakelaar?

Kerstmakelaar?

Sinds ruim 1 jaar word ik herkend als Kerstmakelaar. Best grappig dat die naam zo lekker blijft hangen: oh ja, jij bent die Kerstmakelaar! Vaak verschijnt er dan een glimlach, het idee van Kerst lijkt veel mensen al in de stemming te brengen, warme gedachten nemen ze mee naar versierde kerstbomen, gezelligheid, cadeautjes en lekker eten. Dan komt de vraag: Wat doet je dan eigenlijk het hele jaar als Kerstmakelaar? Hoogste tijd om dat eens uit te leggen…

Welk Kerstgeschenk past bij onze organisatie?

Het is best een klus om iedere keer weer iets origineels te bedenken voor je personeel en relaties. Elk jaar worden de verwachtingen hoger, wat zullen we dit jaar krijgen, vorig jaar was het… nou, en dan komen de verhalen, gelukkig worden ook de mooie kado’s gemeld, maar de foute blijven helaas het langst hangen. Nieuwjaarsborrels worden er mee gevuld, het ene verhaal nog sterker dan het andere, de zakelijke Kerstgeschenken belanden in de kelder, bij oma, de buurvrouw, maar ook marktplaats ontploft van de eindejaarsgeschenken zo net na Kerst en Oud & Nieuw. Zonde toch…

Niet altijd een dankbare taak

Ga er maar aan staan, iedere keer weer iets bedenken dat goed wordt ontvangen, dat is niet altijd een dankbare taak hoor! En dat terwijl je het naast al die andere werkzaamheden ‘er maar even bij moet doen’. Zoveel verschillende aanbieders met nog veel meer mogelijkheden, poeh wat een keuze. Je wordt plat gebeld, gemaild en bestookt door al die aanbieders, de een met nog originelere voorstellen dan de ander. AAARGGGHHH HELP!!!!

Dat doet de Kerstmakelaar…

Een Kerstmakelaar filtert, vraagt, inventariseert en adviseert wat bij jouw organisatie en bij de medewerkers past. Ze  maakt het gemakkelijker, lekker overzichtelijk en neemt veel werk uit handen! Ervaring, kennis en creativiteit is allemaal in huis. Ook het bezoeken van verschillende beurzen voor de trends en kleuren die hip zijn behoren tot haar bezigheden gedurende het jaar. Een Kerstmakelaar neemt zorg uit handen tot de laatste persoon voorzien is van dat passende kerstgeschenk. Ze verdiept zich in de organisatie en in de mensen die het geschenk ontvangen. Want een Kerstmakelaar vindt het belangrijk dat de gever het geschenk met trots overhandigt aan de ontvanger die zich vervolgens gewaardeerd voelt en blij vertelt op feestjes waarmee hij of zij mee verrast is.

Dat is waarvoor de Kerstmakelaar dit doet!

We kunnen niet zonder hen… fijne, tevreden collega’s en relaties!  Een Kerstmakelaar is dus het hele jaar druk om dat ene speciale moment aan het einde van het jaar een moment te laten zijn waar iedereen naar uitkijkt. Een mooie afsluiting, om vervolgens met een frisse start het nieuwe jaar in te gaan.

Gun jij jouw medewerkers en relaties dat speciale moment en het geschenk waardoor hij of zij zich écht gewaardeerd voelt? Neem dan contact op ik help je graag bij het vinden van dat passende geschenk.

Want de Kerstmakelaar maakt Kerst voor iedereen om naar uit te kijken!