Referenties

Als kerstcadeau adviseur gaat het om het persoonlijk contact en de positieve klantervaring. Maar ook om het vertrouwen, het overnemen van de zorg voor het cadeau en het leveren van maatwerk naar wens!

Onderstaand een aantal testimonials van organisaties die hun ervaring met de Kerstmakelaar graag delen.

José is al jaren onze vertrouwde schakel naar een prachtig kerstgeschenk. Samen gaan we al vóór de zomer enthousiast op zoek naar een passend geschenk, altijd verrassend en met een persoonlijke touch. De persoonlijke benadering van Jose en van de partijen waarmee zij samenwerkt spreekt ons enorm aan. Samen zorgen zij er voor dat de distributie vlekkeloos verloopt. Wij voelen ons steeds weer volledig ontzorgd, heerlijk!
Germa Driessen, COÖPERATIE VGZ
Door de Kerstmakelaar in te schakelen, heb ik de Kerstgeschenken kunnen geven die aan mijn wensen voldeden. José adviseert en staat altijd klaar om te helpen. Ik kan ‘de Kerstmakelaar’ van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar passende Kerstgeschenken. Tip: schakel José op tijd in, dan is er veel meer mogelijk dan op het laatste moment.
Dominique van den Boogaard, DUIDELIJK IN TEKST
José geeft goede adviezen en denkt mee met ons bedrijf. Fijn is dat je je niet gedwongen voelt in een bepaalde richting te denken. Kortom goed advies!
Annemarie Trommel, VITESSE
Ik ken José nu al een aantal jaren; zij heeft tonnen aan kennis over wat er in de markt van kerstgeschenken aanwezig is. Maar bovenal is zij zo betrokken en heb je alle aandacht van haar dat het net lijkt alsof jij de enige klant bent.
Rebecca Hoebeke, INTERSNACK NEDERLAND
Het persoonlijke contact met José en haar aanpak vind ik erg prettig. Snel contact, korte lijnen en je kan alle kanten op. Jose denkt mee met wat voor onze organisatie het beste idee is. Voor 700 medewerkers een leuke attentie regelen, vergt dat best wat organisatie. Ik heb er geen omkijken naar, dat is heel prettig. Alles op maat. Je voelt je bij José niet één van de velen.
Mariken Spaan, THUISZORG GROOT GELRE
José en ik werken sinds een aantal jaar samen. Zij is een betrouwbare, betrokken en creatieve inspiratiebron. Zij denkt mee, adviseert en is bovenal een fijn mens om mee samen te werken.
Sarah Stiphout, GBLT
De snelheid van reageren en adviseren van José hebben wij als zeer prettig ervaren. Het contact is erg persoonlijk. Wij hebben door het meedenken van José een originele attentie voor onze medewerkers kunnen bedenken. Super fijn en leuk!
Marjo Vialle, ROC Ter AA
Door het ruime aanbod aan mogelijkheden en de gebruikersvriendelijkheid van de website, kunnen wij een cadeau op maat geven aan ons personeel. Ook door de vriendelijkheid en duidelijkheid van José onderscheidt zij zich.
Cindy Baerveldt, KNAUF INSULATION
Wij hebben voor José gekozen vanwege het persoonlijk contact. Ze geeft veel aandacht, ze denkt goed mee en ze zorgt voor een perfecte afwikkeling.
Bas Booms, SCHMITZ BOOMS
José geeft ons de juiste invulling voor onze bedrijfsvoering. Ook budgetair is dit strak invulbaar. Een mooie website met duidelijke, eenvoudige opzet en een breed assortiment. Op enthousiaste wijze kunnen wij onze medewerkers iedere keer weer blij maken dankzij de Kerstmakelaar!
Bert de Vrij, SPORTS UNLIMITED RETAIL
Ik wil graag aandacht besteden aan mijn relaties maar heb er zelf in de drukte te weinig tijd voor. José denkt mee en zet vervolgens zaken helder op een rij. Dit bespaart veel tijd en energie en levert mij iedere keer een heel leuk en passend kerstgeschenk op. José werkt erg zorgvuldig en neemt de tijd die nodig is. Zonder extra kosten! Topservice: volgend jaar weer.
Miel Verstappen, HAPPY MIEL

Wil jij ook een top service, zeker zijn dat de ontvanger blij wordt van zijn of haar Kerstcadeau, de zorg overdragen en een cadeau geven dat echt past bij jouw organisatie? Neem contact op met Jose (06 30127442) of mail jose@kerstmakelaar.nl voor snelle en creatieve cadeau hulp.