Referenties

Ieder jaar bezoekt Jose haar klanten om samen de kerstgeschenken te evalueren. Als adviseur gaat het om het persoonlijk contact en de positieve klantervaring. Maar ook om het vertrouwen, het overnemen van de zorg voor het geschenk en het leveren van maatwerk naar wens!

Onderstaand een aantal testimonials van organisaties die hun ervaring met de Kerstmakelaar graag delen.

José is al jaren onze vertrouwde schakel naar een prachtig kerstgeschenk. Samen gaan we al vóór de zomer enthousiast op zoek naar een passend geschenk, altijd verrassend en met een persoonlijke touch. Zoals bijvoorbeeld een fantastisch Glossy VGZ Kerstmagazine met een cadeaukaart voor een veelzijdige webshop, en een jaar een fraaie reistrolley gevuld met lekkers. De persoonlijke benadering van Jose en van de partijen waarmee zij samenwerkt spreekt ons enorm aan. Samen zorgen zij er voor dat de distributie vlekkeloos verloopt. Wij voelen ons steeds weer volledig ontzorgd, heerlijk!
Germa Driessen, COÖPERATIE VGZ
Toen wij een vraagstuk hadden op het gebied van een kerst attentie kwam José op het juiste moment om de hoek kijken. Ze geeft goede adviezen en denkt mee met ons bedrijf. Fijn is dat je je niet gedwongen voelt in een bepaalde richting te denken. Kortom goed advies!
Annemarie Trommel, VITESSE
Ik ken José nu al een aantal jaren; zij heeft tonnen aan kennis over wat er in de markt van kerstgeschenken aanwezig is. Maar bovenal is zij zo betrokken en heb je alle aandacht van haar dat het net lijkt alsof jij de enige klant bent.
Rebecca Hoebeke, INTERSNACK NEDERLAND
Het persoonlijke contact met José en haar aanpak vind ik erg prettig. Snel contact, korte lijnen en je kan alle kanten op. Jose denkt mee met wat voor onze organisatie het beste idee is. Als je 700 medewerkers een leuke attentie wil geven, vergt dat best wat organisatie. Ik heb er geen omkijken naar gehad, dat was zeer prettig. Alles op maat. Je voelt je bij José niet één van de velen.
Mariken Spaan, THUISZORG GROOT GELRE
José en ik werken sinds een aantal jaar samen. Zij is een betrouwbare, betrokken en creatieve inspiratiebron. Zij denkt mee, adviseert en is bovenal een fijn mens om mee samen te werken.
Sarah Stiphout, GBLT
José geeft goede service en we hebben een fijn contact met haar. Ze blijft alert en denkt tot op het laatst aan verschillende details.
Laura Land, BS&F
Door het ruime aanbod aan mogelijkheden en de gebruikersvriendelijkheid van de website, konden wij een cadeau op maat geven aan ons personeel. Ook door de vriendelijkheid en duidelijkheid van José onderscheidt zij zich.
Cindy Baerveldt, KNAUF INSULATION
Wij hebben voor José gekozen vanwege het persoonlijk contact. Ze geeft veel aandacht, ze denkt goed mee en ze zorgt voor een perfecte afwikkeling.
Bas Booms, SCHMITZ BOOMS
José geeft ons de juiste invulling voor de bedrijfsvoering op dat moment. Ook budgetair is dit strak invulbaar. Een mooie website met duidelijke, eenvoudige opzet en een breed assortiment. Op enthousiaste wijze hebben we onze medewerkers weer blij kunnen maken dankzij de Kerstmakelaar!
Bert de Vrij, SPORTS UNLIMITED RETAIL
Ik heb voor de kerstmakelaar gekozen omdat ik graag aandacht wilde besteden aan mijn relaties maar in de drukte voor de kerst bang was er teveel tijd mee kwijt te zijn. Feit dat iemand met je meedenkt en vervolgens ook nog eens zaken helder op een rij zet en voor je uitzoekt heeft me ontzettend veel tijd en energie bespaard en ook nog eens een heel leuk en passend kerstgeschenk opgeleverd. José heeft daarbij alles goed gedaan. Ze werkt erg zorgvuldig en neemt de tijd die nodig is. En zonder extra kosten! Topservice en volgend jaar weer.
Miel Verstappen, HAPPY MIEL

Wil jij ook een top service, zeker zijn dat de ontvanger blij wordt van zijn of haar Kerstgeschenk, het liefst de zorg overdragen en een geschenk geven dat echt past bij jouw organisatie? Neem contact op met Jose (06 30127442) of mail jose@kerstmakelaar.nl voor snelle en creatieve geschenk hulp.