Originele kerstpakketten

 

Iedereen zoekt originele kerstpakketten, ieder jaar weer, maar een passend kerstpakket vinden is niet altijd even makkelijk. Ga je voor een heel groot kerstpakket vol met eten dat gedeeld kan worden onder de boom? Of wil je liever een klein kerstpakket maar met bijzondere kerstcadeaus erin? Het kan allemaal.

 

Het voordeel van een traditioneel kerstpakket (want zo noemen wij het ook vaak, ook al is er niets traditioneels aan) is dat ze al vanaf een laag aantal te bestellen zijn. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een origineel kerstpakket voor klanten maar een heel ander kerstcadeau voor het personeel.

 

Budget

Budgetten binnen een kerstpakket zijn ook gemakkelijk aan te passen. Zo liggen de meeste kerstpakket budgetten tussen de vijfentwintig en zeventig euro. Maar ook als jij meer of minder te besteden hebt aan het kerstcadeau dit jaar is er genoeg om uit te kiezen. Als Kerstmakelaar ga ik op zoek naar, in dit geval, het originele kerstpakket wat bij jouw organisatie en wensen past. En mocht je toch liever iets anders willen, dan help ik je met even veel plezier aan een online kerstgeschenk of misschien wil je wel een geschenk op maat. Samen gaan we voor het beste!

 

Zelf kerstpakketten samenstellen

Geef je graag een traditioneel kerstpakket, maar wil je zelf bepalen wat er in zit? Van de chocolade tot dat ene perfecte fleece plaid. Je klikt het zo helemaal zelf bij elkaar. Via onderstaande button stel je heel gemakkelijk jullie kerstpakket zelf samen uit een keuze van meer dan 5.000 artikelen. Wil je weten hoe het precies werkt? Klik dan hier.

Kerstcadeau hulp op maat

Het nieuwste aanbod kerstpakketten verschijnt binnenkort online. Wil jij nu alvast meer weten en je ideeën bespreken? Bel (06 – 30 12 74 42) of mail Jose voor kerstcadeau hulp op maat, dan komt het dit jaar zeker goed!