Over de Kerstmakelaar

Jose is een creatieve meedenker, adviseur, organisator,

bemiddelaar, regelaar, accountmanager

en natuurlijk een kerstliefhebber!

Haar avontuur begon in 1998 als accountmanager/ projectadviseur met het inrichten van kantoren, hotels, recreatieparken en kinderdagverblijven bij IKEA. Een hele leuke tijd waar ze veel heeft geleerd. Vervolgens maakte ze de stap naar projectadviseur in vloer- wand en badkamertegels voor grote projecten zoals ziekenhuizen, stations, kantoren, autogarages en dergelijke. Maar als vrouw in deze mannenwereld was het best pittig en dus heeft ze de overstap gemaakt naar Novelties Business gifts & Christmas gifts.

 

Bij Novelties maakte José voor het eerst kennis met kerstgeschenken. Hier ging haar hart sneller van kloppen. Het is een prettige branche met veel mooie en bijzondere producten. Wat haar hierbij echt aanspreekt is het blij maken van mensen en het positief bijdragen aan het meest bijzondere moment van het jaar.

 

Als Kerstmakelaar help José met de keuze en uitvoering van het kerstgeschenk. Het is haar missie om hieraan een diepere betekenis te geven dan alleen een mooi geschenk. Kerstgeschenken die zinnig zijn en die raken in het hart van de ontvanger, het liefst voor langere tijd. Zij wilt dat de medewerkers zich gewaardeerd en gezien voelen en dat zij voelen dat ze van grote betekenisvolle waarde zijn voor het bedrijf. Dat is waar het om gaat!

 

Wil jij zeker zijn dat de ontvanger blij wordt van het Kerstgeschenk? Een geschenk geven dat echt past bij de organisatie? Bel Jose, de enige echte Kerstmakelaar (06 30127442) of mail jose@kerstmakelaar.nl voor snelle en creatieve geschenk hulp.

Kerstmakelaar.nl