Over de Kerstmakelaar

Jose is een creatief meedenker, adviseur, organisator,

bemiddelaar, regelaar, accountmanager

en natuurlijk een kerstliefhebber

Haar avontuur begon in 1998 als accountmanager/ projectadviseur met het inrichten van kantoren, hotels, recreatieparken en kinderdagverblijven bij IKEA. Een hele leuke tijd waar ze veel heeft geleerd. Vervolgens maakte ze de stap naar projectadviseur in vloer- wand en badkamertegels voor grote projecten zoals ziekenhuizen, stations, kantoren, autogarages en dergelijke. Maar als vrouw in deze mannenwereld was het best pittig en dus heeft ze de overstap gemaakt naar Novelties Business gifts & Christmas gifts.

 

Bij Novelties maakte José voor het eerst kennis met kerstgeschenken. Hier ging haar hart sneller van kloppen. Het is een prettige branche met mooie en bijzondere producten. Wat haar hierbij echt aanspreekt is het blij maken van mensen, het positief kunnen bijdragen aan het meest bijzondere moment in het jaar. Meedenken, creatief zijn en tot iets moois komen om zo dit moment een speciale betekenis te geven voor zowel gever als ontvanger.

 

Belangrijk is voor José ook de klik met de mensen waar ze mee en voor werkt, het elkaar stimuleren en motiveren waardoor het beste resultaat wordt behaald!

 

Wil jij zeker zijn dat de ontvanger blij wordt van zijn of haar Kerstgeschenk en een geschenk geven dat past bij de organisatie? Bel Jose, de enige echte Kerstmakelaar (06 30127442) of mail jose@kerstmakelaar.nl voor snelle en creatieve geschenk hulp.

Kerstmakelaar.nl