Kies jij voor een online of offline kerstgeschenk?

Online of offline kerstgeschenk Bel de Kerstmakelaar op 0630127442

Kies jij voor een online of offline kerstgeschenk?

Heb je een grote organisatie? Het kan dan handig en prettig zijn om te kiezen voor een online kerstcadeau. Hierdoor heb je geen omkijken naar de logistieke afhandeling. Iedereen kan dan zijn of haar eigen cadeau uit kiezen. Hoe maak je de keuze voor een online of offline kerstgeschenk?

Heb je genoeg ruimte en is logistiek geen probleem?

Kies dan voor een mooi fysiek cadeau. Een traditioneel kerstpakket met veel etenswaren en een passend item of een groot cadeau waar men nog jaren plezier van heeft.

  • Tijdens een kerstmarkt met desgewenst, toepasselijke kerstmuziek, glühwein, lekkere hapjes en dergelijke kunnen medewerkers of relaties hun eigen geschenken uitkiezen of hun kerstpakket samenstellen. Met een kerstmarkt creëer je extra sfeer en emotie rondom het geefmoment.
  • Een Social Event
    Dit is een bedrijfsuitje waar je je als medewerkers van een organisatie inzet voor een maatschappelijke organisatie, om die eens even een goede boost te geven. Super voor de maatschappelijke organisatie, goed voor het bedrijf en een topdag voor de medewerkers!
  • Abonnement geschenken
    Hiermee kan je automatisch meerdere keren per jaar onder de aandacht komen. In de USA is het al een bekend fenomeen. Dit kan een uniek kerstpakket idee zijn voor de relaties of medewerkers die niet vaak op kantoor aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan ZZP-ers of uitzendkrachten. Voorbeelden hiervan is het abonnement op een tijdschrift. Tegenwoordig kun je veel meer geschenken automatisch via de post laten versturen, van verse bloemen tot gezonde snacks leuke gadgets & fruitmandjes.

Attenties op andere feestdagen

Denk ook aan attenties die inhaken op andere feestdagen: slingers op je verjaardag, chocolade paaseieren met Pasen, een vakantiepakket in de zomer, chocoladeletter met sinterklaas, popcorn met een maand gratis Netflix in januari of iets anders dat past bij de organisatie. Dit lijkt wél op meer werk, maar je kan dit soort diensten ook uitbesteden, dan kom ik vanzelf weer bij de kerstmakelaar.

Online of offline Kerstgeschenk

Kies je voor een online of offline kerstgeschenk? Neem contact op voor meer informatie en persoonlijk advies bij het maken van jouw keuze!