Nu is het tijd om aan de slag te gaan met kerstgeschenken!

Nu is het tijd om aan de slag te gaan met kerstgeschenken

Nu is het tijd om aan de slag te gaan met kerstgeschenken!

Te koud buiten

Buiten is het eigenlijk te koud voor de tijd van het jaar, iedereen wacht met smart op het zonnetje dat zo af en toe eens door komt… We snakken naar volle terrassen, in de tuin zitten met de bbq aan, heerlijke geuren overal vandaan. Gelukkig komt de zomer er aan… Nog even geduld! Tijd om aan de slag te gaan met de Kerstgeschenken.

Waar het niet te koud voor is…

Waar het nu wel het weer en het juiste moment voor is, is om stil te staan bij het eindejaarsgeschenk dat je dit jaar wilt geven. Want er is nu nog volop keuze en voldoende tijd om er een bijzonder moment van te maken. Onderzoek eens wat je collega’s leuk vinden door een enquête of steekproef bijvoorbeeld. Bedenk wat je als organisatie wilt uitstralen naar de medewerkers toe. Is er een missie of een boodschap waarmee je dit moment extra bijzonder kan maken… Want Kerst is hét moment om samen terug te blikken en vooruit te kijken. De behaalde successen te vieren en de mensen voor hun inzet te bedanken… Dit alles maakt het moment nòg mooier door het geven van een cadeau dat daarbij past!

Nu is het tijd om aan de slag te gaan met de eindejaarsgeschenken!

Zie je dat wel zitten maar waar haal je de tijd vandaan, of wil je er graag hulp bij? Bel 06 30127442 of mail jose@Kerstmakelaar.nl dan maken we een afspraak om uiteraard vrijblijvend, alle mogelijkheden te bespreken. Zie ook kerstmakelaar