Waarom je nu op zoek zou gaan naar het leukste Kerstcadeau idee?

Kerstcadeau idee | Bel de Kerstmakelaa

Waarom je nu op zoek zou gaan naar het leukste Kerstcadeau idee?

Wanneer ga jij op zoek naar het leukste Kerstcadeau idee? Juist, als de zon schijnt!
Het is eindelijk mooi weer. Iedereen komt lekker naar buiten, we zien en spreken de buren weer, barbecues worden uit de schuur gehaald, de bloesem komt weer aan de bomen. Grote schoonmaken binnen en buiten het huis, auto’s worden gewassen en we krijgen weer blosjes op onze wangen door de eerste zon. Wie gaat er nu in deze tijd van het jaar op zoek naar het leukste kerstcadeau idee? Waarom niet juist nu, iedereen is minder gehaast en vrolijker. Kiezen is dan leuker en makkelijker!

Wat is het juiste moment om te beginnen…

Grote organisaties zijn er al druk mee of hebben zelfs hun keuze al gemaakt, aanbestedingen voor de Kerst zijn in volle gang. Beurzen zijn bezocht en de nieuwe ideeën en trends zijn bekend. Een goed moment om de eerste voorbereidingen te treffen dus.

Nu al?

Vaak wordt de keuze voor de kerstgeschenken vooruit geschoven. Dat snap ik best, het is ook vreemd om de focus op kerst te leggen als je zin hebt in de zomer. Vaak hoor ik: voor de zomervakantie beginnen we er mee. De kerstcadeau ideeën zijn verzameld tot ze op de agenda komen. Maar de vergadering gaat niet door, er zijn andere prioriteiten, de zomervakantie komt er aan en er moet nog veel gebeuren voor die tijd. En zo is de eerste persoon die (mede)verantwoordelijk is heerlijk met vakantie. De vakantieperiode is aangebroken. Waar blijft de tijd voor kerstcadeau ideeën?

Kerstcadeau ideeën

Het is augustus, een collega is wat later op vakantie gegaan dit jaar, nog even geduld… Inmiddels is het september De eerste meeting is een feit. Een kerstmarkt zou ontzettend leuk zijn dit jaar. Gezellig met alle medewerkers onder het genot van een hapje en drankje met een shopper zelf cadeautjes uitzoeken. Of zo’n heerlijke doos met allemaal lekkere hapjes en gezellige spulletjes die men thuis samen kan uitpakken tijdens de feestdagen. We kunnen ook kiezen voor een keuzeconcept via internet, dan kan iedereen zelf zijn cadeau kiezen! Maar dan wel met een persoonlijk en op maat gemaakt cadeautje erbij, een website in eigen stijl en een leuke video met een persoonlijke boodschap! Er zijn zoveel mogelijkheden! Maar is er dan ook nog tijd genoeg? En wat past het beste bij onze organisatie? En wie heeft de tijd om dit allemaal te organiseren?

Waar let je op bij het maken van kerst cadeau keuzes:

• Bepaal het budget
• Wat is het aantal medewerkers?
• Heb je uitzendkrachten/ externen, wil je deze mensen ook iets geven?
• Houd rekening met de Werkkostenregeling (werkkostenregeling)
• Wat is je verhaal?
• Wil je de mensen zelf laten kiezen?
• Zorg voor een persoonlijke touch
• Bestel op tijd
• Voorkom verspilling

Daarom nu al het leukste kerstcadeau idee

Ongedwongen en zonder stress rustig bekijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn voor kerst 2018! Ruim de tijd voor overleg en laten bezinken voordat je de definitieve keuze hoeft te maken. Lekker in de week leggen en in het zonnetje de eerste zaadjes planten. Alles is mogelijk. Stel je eens voor dat je er toch voor de zomer al uit bent. Dan is dat mooi van je to do lijstje. Heerlijk toch!

Maak nu een afspraak met de Kerstmakelaar zodat je eenvoudig en snel op de hoogte bent van de keuzemogelijkheden die voor jouw organisatie interessant zijn, en wat daar bij komt kijken.