Keuzekado geeft de medewerkers de mogelijkheid om zelf online te kiezen!

Laat jouw collega’s zelf het kerstcadeau kiezen op een webshop in de stijl van jouw organisatie. Zo wordt het kerstcadeau kiezen voor het personeel, als werkgever opeens heel gemakkelijk. Iedere medewerker ontvangt het kerstcadeau dat ze zelf online hebben gekozen. Vraag nu vrijblijvend een inlogcode aan voor een kerst keuzekado webshop met jouw budget en ervaar het zelf!

Softybag Chair
Keuzekado voorpagina

Wat is een keuzekado?

Het online keuzekado is zo eenvoudig als het klinkt. Deze webshop wordt speciaal voor jouw organisatie op maat gemaakt met het logo, de kleuren en desgewenst ook foto’s of zelfs een filmpje met kerstgroet van het bestuur of van de directeur van jouw organisatie.

Iedere medewerker logt in met zijn of haar unieke inlogcode. Er kan gekozen worden uit een ruim assortiment kerstgeschenken. Van luxe gebruikersartikelen tot maatschappelijk verantwoorde geschenken, van wonen tot koken en van sieraden tot gezellige dagjes uit met het gezin. Ook is het mogelijk om donaties te doen aan diverse goede doelen.

De medewerkers ontvangen een aantal punten, afhankelijk van het budget. Als alle ontvangen punten zijn ingewisseld, dan is het net zo eenvoudig als het bestellen van producten op iedere andere webshop. De gekozen kerstcadeaus worden vervolgens netjes bij de medewerkers op het aangegeven adres afgeleverd.

Wat is de prijs van een keuzekado?

Het keuzekado is aan te passen naar ieder gewenst budget, afgerond op hele euro’s.

Wanneer de medewerker inlogt, dan ziet hij of zij het aantal punten dat zij kunnen besteden voor het kiezen van de verschillende kerstcadeaus. Pas als de punten allemaal besteed zijn, kan de bestelling plaatsvinden. Er kunnen meerdere kerstcadeaus worden gekozen of één groot cadeau, de keuze is aan de medewerker zelf!

Bloem & plant cadeaukaart

De voordelen van het Keuzekado

Wanneer je voor het Keuzekado kiest via de Kerstmakelaar krijg je een heleboel.
Daarom voor het gemak nog even op een rijtje wat dit kerstcadeau je nu precies zal brengen:

Gepersonaliseerde webshop in de huisstijl van jouw organisatie
Video boodschap of afbeeldingen van jouw bedrijf in de webshop
De waardebon/voucher is voorzien van een persoonlijke boodschap
Luxe giftbox of gepersonaliseerde e-voucher
Bezorging van het gekozen kerstcadeau op het opgegeven adres
Divers assortiment aan kerstgeschenken inclusief goede doelen
Set 30 Seconds

Is het budget dat wij voor kerstpakketten gereserveerd hebben zichtbaar?

Het budget is niet zichtbaar voor de medewerkers. We werken met punten waardoor er geen euro’s te zien zijn in de online omgeving van het keuzekado. Want wij vinden dat prijzen en budgetten toch een beetje geheim moeten blijven… Zelfs als een medewerker contact opneemt met de helpdesk, wordt het budget van het kerstgeschenk niet aan de medewerker bekend gemaakt.

Ik wil ook graag iets fysiek cadeau geven

Ben jij benieuwd naar het perfecte geefmoment voor jouw organisatie? Voorbeelden zijn op aanvraag beschikbaar. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de inlogcodes van het kerst keuzekado digitaal te versturen. Een duurzame optie en de oplossing wanneer je niet de mogelijkheid hebt om de inlogcode zelf uit te geven. Wanneer je in december nog een last minute kerstgeschenk zoekt is dit ook een ideale oplossing!

Glitter christmas tree

Kerstcadeau hulp op maat

Ben jij zelf verantwoordelijk voor het kerstpakketten budget dit jaar? Vergeet dan niet om goed naar de werkkostenregeling te kijken, deze is dit jaar weer verlaagd naar 1,7% voor de eerste 400.000 euro van het totale fiscale loon van de werkgever.

Het nieuwste assortiment keuzeconcepten en kerstpakketten is gereed. Wil jij jouw eigen gepersonaliseerde webshop bekijken met cadeaus in jouw budget? Vraag direct een inlogcode aan!

Bel 06 – 30 12 74 42 of mail Jose voor kerstcadeau hulp op maat. Dan zit je deze kerst zeker goed!