Kerstgeschenken zelf laten kiezen met het kerst keuzeconcept

Met het keuzeconcept laat je jouw collega’s zelf het kerstgeschenk kiezen. Als je met de tijd mee wilt gaan en als je zeker wilt zijn dat iedereen een passend kerstcadeau ontvangt, geef dan de keuze aan de medewerkers zelf. Zo wordt het kerstgeschenk kiezen voor het personeel, als werkgever opeens heel gemakkelijk. Want iedere medewerker ontvangt het kerstcadeau dat ze zelf hebben gekozen. Vraag nu vrijblijvend een democode aan voor een kerst keuzeconcept met jouw budget en ervaar het zelf!

Kerst keuzeconcept Kerstmakelaar
Online kerstpakket kerstmakelaar

Wat is een keuzeconcept?

Het keuze concept is zo eenvoudig als het klinkt. In plaats van kerstpakketten samenstellen, laat je het kerstcadeau door het personeel zelf, online via een webshop uitkiezen. Deze webshop wordt speciaal voor jouw organisatie op maat is gemaakt met het logo, de kleuren en desgewenst ook foto’s of zelfs een filmpje met kerstgroet van het bestuur of directeur van de organisatie.

 

Iedere medewerker logt in met zijn of haar unieke kerstcadeau inlogcode. Er kan gekozen worden uit een ruim assortiment kerstgeschenken. Van luxe gebruikersartikelen tot maatschappelijk verantwoorde geschenken, van wonen tot koken en van sieraden tot gezellige dagjes uit met het gezin. Ook is het mogelijk om donaties te doen aan diverse goede doelen.

 

De medewerkers ontvangen een aantal punten, afhankelijk van het budget. Als alle ontvangen punten zijn ingewisseld, dan is het net zo eenvoudig als het bestellen van producten in een ‘normale’ webshop. De gekozen kerstcadeaus worden vervolgens netjes bij de medewerker op het aangegeven adres afgeleverd.

Hoe zit het met de prijs van een kerst keuzeconcept?

Voor het kerstgeschenk is vanuit de werkgever vaak een budget gereserveerd. Het kerst keuzeconcept is aan te passen naar ieder gewenst budget, afgerond op hele euro’s.

 

Wanneer de medewerker inlogt, dan ziet hij of zij het aantal punten dat zij kunnen besteden voor het kiezen van de verschillende kerstcadeaus. Pas als de punten allemaal besteed zijn, kan de bestelling plaatsvinden. Wanneer de medewerker inlogt krijgt hij of zij de kerstcadeaus te zien die tot het te besteden kerstbudget gaan. Er kunnen dus meerdere kerstcadeaus worden gekozen, of één groot cadeau, deze keuze is aan de medewerker zelf!

Kerstcadeau budget

De voordelen van een keuzeconcept

Wanneer je voor het kerst keuzeconcept kiest via de Kerstmakelaar krijg je een heleboel.
Daarom voor het gemak nog even op een rijtje wat dit kerstcadeau je nu precies zal brengen:

Gepersonaliseerde webshop in de huisstijl van jouw organisatie
Video boodschap of afbeeldingen van jouw bedrijf in de webshop
De waardebon/voucher is voorzien van een persoonlijke boodschap
Luxe giftbox of gepersonaliseerde e-voucher
Bezorging van het gekozen kerstcadeau op het opgegeven adres
Divers assortiment aan kerstgeschenken inclusief goede doelen
Kerstmakelaar online

Is het budget dat wij voor kerstpakketten gereserveerd hebben zichtbaar?

Het budget is niet zichtbaar voor de medewerkers. We werken met punten waardoor er geen euro’s te zien zijn in de online omgeving van het keuzeconcept. Want wij vinden dat prijzen en budgetten toch een beetje geheim moeten blijven… Zelfs als een medewerker contact opneemt met de helpdesk, wordt het budget van het kerstgeschenk niet aan de medewerker bekend gemaakt.

Ik wil ook graag iets fysiek cadeau geven

Ben jij benieuwd naar het perfecte geefmoment voor jouw organisatie? Voorbeelden zijn op aanvraag beschikbaar. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de inlogcodes van het kerst keuzeconcept digitaal te versturen. Een duurzame optie en de oplossing wanneer je niet de mogelijkheid hebt om de inlogcode zelf uit te geven. Wanneer je in december nog een last minute kerstgeschenk zoekt is dit ook een ideale oplossing!

Keuzeconcept geefmoment Kerstmakelaar

Kerstcadeau hulp op maat

Doordat ik als Kerstmakelaar partnerships heb met diverse leveranciers, kan ik precies de partij uitzoeken die het beste past bij jouw organisatie. Dat scheelt jou veel tijd en het zorgt voor de meest blije gezichten wanneer het kerstcadeau ontvangen wordt.

 

Ben jij zelf verantwoordelijk voor het kerstpakketten budget dit jaar? Vergeet dan niet om goed naar de werkkostenregeling te kijken, deze is dit jaar verhoogd van 1,7 % naar 3 %, dat pakt dus gunstig uit! Hier lees je daar meer over.

 

Het nieuwste assortiment keuzeconcepten en kerstpakketten is gereed. Wil jij jouw eigen gepersonaliseerde webshop bekijken met cadeaus in jouw budget? Vraag direct een inlogcode aan!

Bel (06 – 30 12 74 42) of mail Jose voor kerstcadeau hulp op maat. Dan zit je deze kerst zeker goed!