Originele kerstpakketten

Veel mensen zoeken ieder jaar opnieuw naar originele kerstpakketten. Maar een passend kerstpakket vinden is niet altijd even makkelijk. Ga je voor een volumineus kerstpakket vol met eten dat gezellig gedeeld kan worden onder de boom? Of wil je liever een iets kleiner kerstpakket met bijzondere kerstcadeaus? Het kan allemaal.

 

Het voordeel van een traditioneel kerstpakket (zoals we dat noemen, omdat het een kerstdoos is met etenswaar en vaak een luxe non-food item) is dat ze al vanaf een klein aantal te bestellen zijn. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een groot food kerstpakket voor de medewerkers, en voor relaties of klanten kiezen voor  een heel ander kerstcadeau.

Bio Box
Winter Moments
Escape Room
Bijtjes en Bloemetjes
Zelf-samenstellen

Zelf kerstpakketten samenstellen

Geef je graag een traditioneel kerstpakket, maar wil je zelf bepalen wat er in zit? Van de chocolade tot dat ene heerlijke, zachte fleece plaid. Je stelt jouw eigen kerstpakket super eenvoudig helemaal zelf samen. Via onderstaande button je hebt keuze uit meer dan 5.000 artikelen.

 

Wil je weten hoe het precies werkt? Lees dan onze blog over een Kerstpakket zelf samenstellen hier.

Kerstpakket budget

Budgetten binnen een kerstpakket zijn ook gemakkelijk aan te passen. Zo liggen de meeste kerstpakket budgetten tussen de vijfentwintig en zeventig euro. Maar ook als jij meer of minder te besteden hebt aan het kerstcadeau dit jaar is er genoeg om uit te kiezen. Als Kerstmakelaar ga ik op zoek naar, in dit geval, het originele kerstpakket wat bij jouw organisatie en wensen past. En mocht je toch liever iets anders willen, dan help ik je met even veel plezier aan een online kerstgeschenk of misschien wil je wel een geschenk op maat. Samen gaan we voor het beste.

 

Heb jij net iets anders in gedachten, wil je meer weten of  je ideeën bespreken?

Bel 06 – 30 12 74 42 of mail Jose voor kerstcadeau hulp op maat. Dan zit je deze kerst zeker goed!