Kerstmakelaar in het Nederlands vakblad: PromZ Magazine

Kerstmakelaar in het Nederlands vakblad: PromZ Magazine

Kerstmakelaar in het Nederlands vakblad: PromZ Magazine

Uitgelicht in het Nederlands vakblad: PromZ Magazine

Trots als Kerstmakelaar in het Nederlands vakblad: PromZ Magazine. Lees onderstaand interview:

Onlangs verscheen er een bericht over een nieuwe ‘kerstmakelaar’

Jose Wissenburg is recentelijk als kerstmakelaar gestart. Enig idee wat een kerstmakelaar doet?
Aangezien wij er hier aandacht aan besteden zal het wel een makelaar in kerstpakketten zijn. Maar daar houdt onze kennis op. We vroegen José Wissenburg – de Kerstmakelaar zelf – om uitleg.

Het Interview:

José, Hoe kunnen we jouw bedrijf het best omschrijven?

Als Kerstmakelaar help ik bedrijven de juiste keus te maken op het gebied van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Ik luister naar de wensen denk actief mee en adviseer.

Even een uitstapje naar de vastgoed branche. Heb je wel eens gehoord van makelaarsland? Ik hoor steeds meer dat we de tussenpersoon moeten overslaan, schijnt veel geld te schelen. En dat gaat over een huis! Waarom zou ik een makelaar voor mijn eindejaarsgeschenk inschakelen?

Het voordeel van het inschakelen van mij als Kerstmakelaar, is mijn onafhankelijkheid in de markt. De wens, het type bedrijf en het budget zijn mijn uitgangspunten. Ik ga met passie, creativiteit en aandacht voor de klant op zoek naar de juiste match: het ideale eindejaarsgeschenk bij de meest geschikte leverancier. En de klant betaalt hier niets extra’s voor!
Ik ben helemaal onafhankelijk in mijn advies. Zo ontstaat een win- win situatie: de leverancier hoeft geen dure accountmanager aan te nemen en de klant krijgt het beste advies.

Een ideaal eindejaarsgeschenk voor bedrijven vinden. Dat doet toch elke kerstpakket of relatiegeschenk leverancier. Is dat uniek?

Wat mij uniek maakt is mijn uitgangspunt. Deze ligt bij de klant. Wat is de wens? Wat past dit jaar bij het bedrijf? Daar ga ik speciaal voor iedere klant naar op zoek. En daarna maak ik de match met de meest geschikte leverancier. De klant hoeft hierdoor niet meer te shoppen, dit scheelt veel tijd en werk.

Klinkt logisch. En jij bent de enige kerstpakketten makelaar in Nederland?

Dat klopt inderdaad, de benadering vanuit de behoeften van de klant is in deze branche uniek. Er zijn vele aanbieders van nog meer mogelijkheden. Daarbij heeft iedere leverancier zijn of haar eigen specialiteiten. Dit maakt het voor bedrijven best lastig om te kiezen uit al deze mogelijkheden.

Een soort onafhankelijke personal shopper voor bedrijven. Wat drijft jou?

Ik vind het elke keer weer fantastisch als ik mijn klanten heb kunnen verrassen met een geweldig en passend eindejaarsgeschenk. Er zijn zoveel mooie en originele geschenken, maar door het grote aanbod kan ik mij voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken.

Je hebt een uniek business model uitgevonden. En het klinkt alsof je goed op de hoogte bent. Wil je ons vertellen waar de markt momenteel veel naar vraagt? Wat zijn de buzzwoorden op dit moment in kerstpakketten land?

Mensen willen iets nieuws en trendy’s, maar het moet toch ook wel echt bruikbaar zijn. Een eindejaarsgeschenk moet origineel, verrassend en toch praktisch zijn.

Op naar het ideale kerstpakket! Bedankt voor je uitleg José.

Geïnspireerd door dit interview?

Neem contact op met de Kerstmakelaar via onderstaande gegevens, veel succes bij het vinden van je ideale kerstpakketten en eindejaarsgeschenken!
Inlichtingen: jose@kerstmakelaar.nl – 0630127442 – Facebook

Voor het lezen van het artikel op de betreffende website verwijs ik graag naar: kerstpakketleveranciers