Kerstmakelaar in de krant van 17-12-2016: Gelderlander “de Ondernemer”

De Ondernemer (bijlage van de Gelderlander)

Kerstmakelaar in de krant van 17-12-2016: Gelderlander “de Ondernemer”

Begin december 2016 belde de Gelderlander.

Ze wilden de Kerstmakelaar in de krant hebben. Er werd mij verteld dat ze van de december editie “De Ondernemer” (bijlage van de Gelderlander) een Kerstspecial wilden maken. Hiervoor wilden ze mij graag interviewen als Kerstmakelaar.

Kerstmakelaar in De Gelderlander

Dat was natuurlijk ontzettend leuk (en spannend). Ze wilden hier graag foto’s bij, dus ik bellen naar de Intratuin – Arnhem met de vraag of we daar foto’s mochten maken voor de Gelderlander. Daarnaast werd ik uitgebreid geïnterviewd en enkele foto’s werden mij per mail toegestuurd. Nu was het afwachten tot de krant uitkwam…

Kerstmakelaar op de voorpagina

Op zaterdagochtend, net wakker, werd ik gebeld door mijn schoonmoeder die heel enthousiast vertelde dat ze de Gelderlander had ontvangen en ik stond er in! Ze zei dat ik op de voorpagina stond van de bijlage waardoor ik direct wakker was! Vol ongeloof riep ik dat ze een foto moest appen, want ik had geen abonnement dus kon het niet gelijk checken of het wel waar was. Na dit telefoontje volgenden allemaal appjes van familieleden en vrienden die mij in de krant hadden zien staan.

Goede reclame

Ook op school werd ik veel aangesproken, mijn kinderen dachten dat ik nu bekend was. Als Kerstmakelaar in de krant…

Leuke ervaring, als Kerstmakelaar in de krant

Een mooie ervaring en erg trots op deze aandacht en leuke stuk dat over mij als Kerstmakelaar is geschreven!

artikel-gelderlander