Kerstcadeau op maat

Een kerstgeschenk op maat is het allerleukst om te geven als kerstcadeau. Zowel een kerstgeschenk voor het personeel als een kerstgeschenk voor relaties. Iets geven dat echt past bij de organisatie is ! Dat kost soms veel tijd en moeite en kan best een klus zijn, daar helpt de Kerstmakelaar graag bij!

 

Juist omdat er zoveel keuze is binnen kerstgeschenken en kerstpakketten is het vaak moeilijk kiezen. Het kerstgeschenk is het belangrijkste cadeaumoment in het jaar. Het spreekt de waardering uit naar iedereen die werkzaam is binnen jouw organisatie. Het budget is hierbij niet eens zo heel belangrijk, het gaat om de moeite die je als werkgever neemt, de boodschap die je erbij hebt en de waardering die het kerstcadeau of kerstpakket uitspreekt. En natuurlijk is het ook een hele fijne traditie! Extra bijzonder maak je het wanneer je een passend kerstcadeau geeft. Eentje die raakt in de harten van de medewerkers, een cadeau waar de mensen blij van worden, zich er door gewaardeerd voelen. Een geschenk die dat fijne verbonden gevoel van kerst nog eens benadrukt.

Anderhalve-meter-kerstpakket-merciV3
Kleurrijk pakket

Weinig moeite groot resultaat

Samen kijken we wat voor jou het beste past. Een traditioneel kerstpakket, een kerstcadeau dat bijvoorbeeld jullie duurzame visie ondersteunt, een online keuzeconcept waar iedereen zelf zijn of haar kerstgeschenk uit kan kiezen of iets heel anders. Een combinatie van deze geschenken is natuurlijk ook goed mogelijk.

 

Voor wie is het kerstgeschenk waar jij naar op zoek bent? Voor je medewerkers heb je vaak een ander budget voor het kerstgeschenk dan voor je relaties of klanten. Maar ook je boodschap is dan anders. Dit zijn allemaal aspecten waar we rekening mee houden om de juiste boodschap over te brengen met het kerstcadeau dat jij geeft.

 

Door de vele jaren ervaring en connecties in de kerstpakketten branche helpt José jou als Kerstmakelaar door de bomen het bos te zien. Van idee tot uitvoering en alles daartussenin neemt José uit handen. Zo hoef jij alleen nog maar een keuze te maken.

Wat is een Kerstgeschenk op maat?

Een kerstgeschenk op maat kan veel betekenen. Van een Hart van Goud, ontworpen door de bekende Nederlandse kunstenares: Carina Riezebos, tot een traditioneel kerstpakket, speciaal voor jullie gevuld met bijvoorbeeld de meest bijzondere streek producten uit de regio. Wil je out of the box en wil je geïnspireerd worden maar vind je het moeilijk om een keuze te maken uit de verschillende mogelijkheden die er zijn, dan ben je ook daarvoor op het juiste adres bij José. Want er zijn zoveel mooie manieren om jouw mensen te bedanken!

Hart van goud
Je bent goud waard € 6,95

Betekent op maat ook meer kosten?

Nee, zeker niet! Jullie hebben een budget te besteden en een wens voor het kerstcadeau. Daarbinnen gaat de Kerstmakelaar op zoek naar passende mogelijkheden. Hiervoor worden geen verborgen service of bemiddelingskosten in rekening gebracht, maar werkt de Kerstmakelaar onafhankelijk voor jou als jouw ultieme kerstcadeau leverancier.

 

Weet jij wat je wilt maar weet je niet precies hoe je het moet aanpakken, of heb je geen tijd om zelf het kerstgeschenk dat jij in gedachten hebt te regelen? Het kost vaak meer tijd dan je van tevoren denkt als je het goed wilt doen. Ook daar helpt de Kerstmakelaar je graag bij!

 

Maar ook wanneer het geen kerst is kan ik je helpen. Een mooi cadeau voor collega’s of een bedankje in de vorm van een cadeau voor relaties is natuurlijk het hele jaar in te zetten. Dat is de specialiteit van de Kerstmakelaar. Van bijzonder momenten zoals een verjaardag tot een bedankje of een jubileum. Jose vindt voor iedere gelegenheid het ultieme geschenk voor jouw medewerkers, klanten of relaties.  

Kerstcadeau hulp op maat

Heb jij net iets anders in gedachten, wil je meer weten of  je ideeën bespreken?

Bel 06 – 30 12 74 42 of mail José voor kerstcadeau hulp op maat. Dan zit je deze kerst zeker goed!