Geen Corona in je Kerstpakket

GEEN CORONA IN JE KERSTPAKKET

Het jaar 2020 is een jaar dat we nooit gaan vergeten. Sterker nog, je kunt er zeker van zijn dat we dit jaar terug gaan vinden in de geschiedenisboeken. Maar gelukkig komt het einde van 2020 in zicht. Het mooie van deze periode is – als Kerstmakelaar en als Kerstfan – dat het weer tijd is voor de kerstvoorbereiding. De dagen worden steeds korter, de bladeren vallen van de bomen, buiten is het koud en de kachel staat weer aan.

Harde werkers belonen

Dat ook Kerstmis er anders uit zal zien dit jaar, dat is een feit. Of we gezellig met de familie samen kunnen zijn, is nog maar de vraag. Veel kerstvieringen zullen niet plaatsvinden. Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor de kerstpakketten. De zakelijke kerstborrels en bijeenkomsten zijn afgeblazen. Dus het kerstgeschenk zal waarschijnlijk niet persoonlijk overhandigd kunnen worden. We moeten er met elkaar voor zorgen dat we het Coronavirus er onder krijgen. Daar moeten we nu de gezamenlijke vieringen even voor laten gaan.

Maar dat betekent natuurlijk niet dat we de medewerkers die dit jaar ongelofelijk hard gewerkt hebben, niet meer kunnen bedanken. Iedereen werkt opeens vanuit thuis, met of zonder kinderen om zich heen. Dat is voor iedereen schakelen geweest, en nog steeds, zowel op werkgebied als privé. Daarom is het belangrijk om de mensen juist nu in het zonnetje te zetten. Een blijk van waardering, een bedankje op gepaste wijze.

Voor het ene bedrijf kan dat juist wat grootser dan andere jaren, voor het andere bedrijf zal dat noodgedwongen iets meer ingetogen zijn. Het kan en het mag allemaal. Wat we vooral willen, is ervoor zorgen dat de boodschap goed overkomt! We zoeken verbondenheid met elkaar. Met collega’s, met familie en met vrienden. Dat kan gedeeltelijk digitaal, maar eigenlijk willen we een schouderklopje, of weer eens een knuffel. Die kunnen we voorlopig helaas nog niet geven, maar een mooie boodschap bij dat fijne geschenk, dat is wat we wel kunnen doen nu, en daar streven we naar met het kerstpakket van 2020.

Hoe gaan we dat in 2020 doen?

Met alle veiligheidsmaatregelen en iedereen die thuis aan het werk is. Gelukkig hebben we ruim de tijd gehad om daar over na te denken, en om verschillende opties te kunnen aanbieden. Ik help je vandaag met de kerstcadeau ideeën die passen bij jouw organisatie, en ik zorg er ook nog voor dat je geen zorgen hebt over de uitvoering hiervan.

Een Corona kerstpakket?

Een Corona kerstpakket geeft mij niet bepaald een Kerstgevoel en heeft een negatieve toon. We willen geen Corona dus we willen volgens mij ook geen Corona Kerstpakket. Een origineel kerstpakket dat zorgt voor blije gezichten, gezelligheid en warmte in huis in tijden van Corona willen we wel! Want juist nu willen we ons gewaardeerd en gezien voelen. Even weer het idee hebben dat we verbonden zijn met elkaar. Verbonden met je collega’s en relaties, en dat dat ondanks dat we elkaar bijna niet zien, toch niet is veranderd dit jaar.

Kies voor een kerstgeschenk dat bij jouw collega’s past en dat bij de organisatie past. Kies lekker voor een traditioneel kerstpakket, een online keuzeconcept of voor een geschenk op maat. Vermijd een kerstpakket met mondkapjes en handzeep.

1,5 meter kerstpakket

Is jouw organisatie wel in voor een origineel kerstpakket met een beetje humor? Dan is het 1,5 meter kerstpakket echt iets voor jullie. Het persoonlijk overhandigen van dit kerstpakket is toch niet onmogelijk met een kerstpakket van 1,5 meter lang.

De inhoud van dit pakket kan helemaal naar wens gevuld worden. Bijvoorbeeld met de Complimenten lijn zoals hierboven. De food items staan vol met mooie complimenten. Met de speciale augmented reality techniek komen de complimenten ook nog eens tot leven. Als je het hebt over een origineel kerstpakket voor 2020, dan zit je met het 1,5 meter kerstpakket zeker goed.

 

Online kerstmarkt

Het is een mooie afsluiting en super gezellig om samen met je collega’s, op een sfeervolle kerstmarkt, onder het genot van een drankje, zelf je cadeaus uit te kiezen. Ook daar hebben we een alternatief voor gevonden. De online kerstmarkt. Iedere medewerker kiest op deze gratis webshop in kerstmarkt stijl, zijn of haar favoriete cadeau(s), uit een assortiment met ruim 1.000 geschenken.

Als je inlogt dan kom je op je eigen webshop volledig in de sfeer en stijl van een kerstmarkt. Bovendien kan je de webshop personaliseren met je eigen logo en eigen voorwoord. Je kan dezelfde stijl van de verpakking kiezen, zodat het een prachtig geheel vormt. Het is zelfs mogelijk om via deze webshop de digitale kerstborrel te organiseren, gewoon online. De digitale kerstmarkt is snel en eenvoudig geregeld, en is al mogelijk vanaf ieder aantal  stuks.

Wil je weten hoe zo’n online kerstmarkt eruit ziet? Bekijk dan onderstaand filmpje over vraag een demo code aan.

 

 

Kerstpakket samenstellen

Als jij lekker creatief bent, en liever zelf bepaalt wat er in het kerstpakket voor jouw collega’s komt, dan is de website: Kerstpakket Samenstellen iets voor jou. Via deze speciale website kies je uit een groot assortiment food en non-food artikelen. Met een paar klikken stel je helemaal zelf online het kerstpakket samen. Nog even goedkeuring vragen van de directie en jouw kerstpakket van 2020 is geregeld. Ook de bezorging kan dit jaar uiteraard direct naar de medewerkers thuis, wel zo handig en veilig.

Een belastingvrij kerstpakket

Wist je dat het kerstpakket belastingvrij is? Hier zitten wel wat regels aan verbonden. Het kerstpakket valt binnen de Werkkostenregeling (ook wel de WKR genoemd). Dit jaar is de Werkkostenregeling door de Corona fors verruimd naar 3% van de totale loonsom. Dit betekent dat er meer budget is om jouw personeel te belonen, waaronder het kerstpakket, dus als je graag een keer flink wilt uitpakken, dan is dit je kans!

De verruiming is van toepassing op de eerste € 400.000, – van de totale loonsom. Dit komt al snel neer op een financieel voordeel van vele duizenden euro’s. Vooral voor de midden- en kleinbedrijven van Nederland is dit interessant. Meer informatie hierover lees je op de website van de Belastingdienst.

Kerstcadeau hulp op maat

Als Kerstmakelaar heb ik partnerships met diverse leveranciers in de kerstgeschenken branche, zo kan ik precies de partij uitzoeken die het beste past bij jouw organisatie en wensen. En voor deze service betaal je als klant niets extra! Het scheelt jou veel werk, tijd en stress. Alleen maar voordelen dus.

Bel 06 – 30 12 74 42 of mail jose@kerstmakelaar voor kerstcadeau hulp op maat.
Dan maken we samen ook deze kerst om naar uit te kijken!

– José Wissenburg
Kerstmakelaar