Het einde van het jaar nadert.Bel de Kerstmakelaar op 0630127442

Het einde van het jaar nadert

Het einde van het jaar nadert weer, tijd om even stil te staan bij waar je dankbaar voor bent. Wat is goed gegaan en wat zou je willen verbeteren. Zet je zakelijke wensen op een rij en bepaal je doelen voor het volgende jaar. Wie wil je dit jaar bedanken voor een mooie samenwerking, fijne opdrachten of inspiratie en advies? Geef een geschenk dat wordt gewaardeerd met een persoonlijke boodschap voor de mensen die jou hielpen je doelen te bereiken.

Persoonlijk bedanken en nieuwe plannen

Als je personeel hebt, dan ben je vast al bezig geweest met het uitzoeken van eindejaarsgeschenken. Hoe persoonlijker je deze maakt, hoe beter je jouw waardering kan laten blijken. Ook voor andere relaties, zoals klanten en leveranciers. Je kan ook heel gemakkelijk online je eigen kaarten ontwerpen. Plaats een leuke foto van je team, die uitstraalt waar jullie voor staan. Deel je voornemens over hoe je volgend jaar nog beter jouw klanten wilt bedienen. Waarde toevoegen, vanuit jouw unieke kwaliteiten, dat is het mooiste dat je kunt bieden met je eigen bedrijf. Dit kan je laten zien, juist aan het einde van het jaar, op het moment dat iedereen terugkijkt en nieuwe plannen maakt. Hiermee geef je aan dat je onderdeel wilt blijven uitmaken van die plannen.

Jouw eigen zakelijke wensen

Het is goed je te verdiepen in de wensen van jouw medewerkers en klanten. Je kunt hen daar dan mee helpen, door hen te inspireren en specifiek het beste te wensen. Vergeet niet je eigen wensen op een rij te zetten. Waar ben jij tevreden mee en wat wil jij nog bereiken? Zonder doelen, kom je niet waar je heen wilt. Schrijf ze op en deel ze met je medewerkers en ook met je klanten. Dat schept een band. En dat maakt de samenwerking uniek. Je staat dan samen voor de uitdaging en kan ook samen het succes vieren als je zakelijke wensen zijn vervuld!

Het einde van het jaar nadert. Heb jij behoefte aan hulp of persoonlijk advies, mail naar jose@kerstmakelaar.nl  Lees ook de ervaringen van andere organisaties met de Kerstmakelaar.