Duurzame kerstpakketten

Duurzame kerstpakketten worden ieder jaar populairder en dat is niet zo vreemd. Veel bedrijven ondernemen maatschappelijk verantwoord, gelukkig maar want het is nodig! Iets terug doen voor de samenleving en circulair produceren komt alsmaar hoger in het vaandel te staan. Zo vinden wij het belangrijk om originele duurzame kerstpakketten aan te bieden.

 

Een groen kerstgeschenk is natuurlijk niet letterlijk groen, maar staat voor: goed voor het milieu. De manier waarop deze producten vervaardigd zijn helpen de wereld een beetje beter te maken. De mooie en eigentijdse cadeaus hebben een bijzonder verhaal, altijd vanuit een passie voor een betere wereld. Zo kunnen wij ook op deze manier samen bijdragen aan een betekenisvolle economie.

Duurzaam kerstpakket Kerstmakelaar 1
Duurzaam kerstpakket Kerstmakelaar 4

Geen geitenwollen sok

Misschien is een duurzaam kerstpakket voor het personeel van jouw organisatie heel vanzelfsprekend. Benadrukt het waar het bedrijf voor staat, en sluit het aan bij jullie missie en visie. Het kan ook een mooie nieuwe richting zijn om met een duurzaam kerstpakket aan te tonen dat dit de toekomst is waar jullie hard aan werken. Om ook op deze manier een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

 

De pakketten die wij aanbieden zien er super hip uit, juist!! Het geitenwollen sokken cliché is echt ‘by far’ verleden tijd. De kerstpakketten branche is wat dit betreft zeker met zijn tijd meegegaan, en dat zie je terug in ons aanbod.

 

Zo werkt José samen met experts op het gebied van duurzame geschenken. Of je nu kiest voor een traditioneel duurzaam kerstpakket, een uniek kerstgeschenk dat vervaardigd is door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een geschenk gemaakt van gerecyclde materialen, of een onlinekeuzeconcept met alleen maar duurzame kerstgeschenken in het assortiment, het is allemaal mogelijk.
Dit jaar hipper dan ooit!

Kan de Kerstmakelaar mij ook aan een duurzaam geschenk helpen voor klanten?

Ja zeker! En een duurzaam kerstcadeau geven aan jouw klanten of een duurzaam bedankje voor relaties is goed voor het imago van jouw organisatie.

 

Ook wanneer het geen Kerst is helpt de Kerstmakelaar graag bij het vinden van het juiste geschenk. Van bijzondere momenten zoals bijvoorbeeld een jubileum, als met verjaardagen van het personeel. Jose zoekt voor iedere gelegenheid het ultieme geschenk uit voor jouw medewerkers, klanten of relaties. Of je nu op zoek bent naar een cadeau met of zonder maatschappelijke impact of een combinatie hiervan. Dat is de specialiteit van de Kerstmakelaar.

Duurzame_kerstgeschenken_Kerstmakelaar_2

Kerstcadeau hulp op maat

Het nieuwste aanbod duurzame kerstpakketten is gereed. Wil jij nu alvast meer weten en je ideeën bespreken? Bel (06 – 30 12 74 42) of mail José voor kerstcadeau hulp op maat, dan komt het dit jaar zeker goed!

Bel (06 – 30 12 74 42) of mail José voor kerstcadeau hulp op maat. Dan zit je deze kerst zeker goed!