Dit jaar ga je het kerstpakket anders aanpakken…

In vijf stappen naar een kerstpakket, helemaal door jou samengesteld!

 

Geen kerstpakketten stress, geen onpersoonlijke cadeaubonnen, geen blikje ragout of een ander cadeau dat tot 2030 in de kast of in de kelder blijft staan. Nee, dit jaar ga jij zelf al je creativiteit aan het kerstpakket geven. Of op zijn minst al je shopping skills, hoe leuk is dat?!

 

Om de jaarlijkse stress tegen te gaan van het last-minute kerstgeschenken inkopen wil je het liefst nu al aan de slag, en dat kan: De Kerstmakelaar biedt dit jaar voor het eerst de keuze om je kerstpakket online zelf bij elkaar te zoeken. Lekker vanaf je eigen bank of bureau, met een mok dampende thee en een stukje chocolade erbij, op zoek naar het voor jou perfecte kerstpakket.

Hoe het zelf samenstellen van een kerstpakket werkt, dat is gelukkig heel eenvoudig. Kan je niet wachten en wil je nu al zien wat er allemaal te kiezen is, klik dan hier.

 

Stap 1: Uitkiezen maar!

Ga naar de Kerstmakelaar pagina. Dan kan je met het leukste onderdeel beginnen, het uitkiezen van de kerstpakket items. Er zijn meer dan 5.000 producten om uit te kiezen. Maar niet gevreesd; alles is netjes gesorteerd in thema’s en categorieën met food en non-food producten.

Je kan op verschillende manieren zoeken. Onder het kopje thema’s staan producten voor je klaar met de mooiste verpakkingen van het gekozen thema. Van een speciale 2020 uitstraling in zwart en goud tot het frisse Vitality thema in sprankelende frisse kleuren. Natuurlijk mogen ook duurzame producten niet ontbreken!

 

 

In de non-food items is de keuze minstens net zo groot. Van gezellige bordspellen tot heerlijke kookboeken en van sfeervolle kerstverlichting tot handige koffers en tassen. Voor extra inspiratie snuffel je rond bij de kerstpakketten die al zijn samengesteld en naar wens aangepast kunnen worden.

” Kerstmakelaar tip: om je pakket een basis te geven begin je bij het thema dat jou het meeste aanspreekt.”

 

Als je begint, klik dan linksboven op het logo van de Kerstmakelaar en scroll naar beneden, hier zie je de themapakketten. Kies een pakket of thema naar keuze. Je ziet nu links de foto en rechts de producten met prijzen (inclusief en exclusief BTW) en de totaalprijs. Ieder kerstitem dat je toevoegt wordt ook met foto bijgevoegd aan je pakket. Als je klaar bent ga je naar je winkelwagen. Met wat slepen, vergroten of verkleinen pas je de foto aan tot een mooi samengesteld pakket.

Tevreden? Deel jouw kerstpakket met je collega om hem goed te keuren.

 

Stap 2: Geef het aantal kerstpakketten aan

Vergeet niemand, langdurig zieken, uitzendkrachten en andere externen. Misschien wil je dit jaar ook een pakketje aan een aantal relaties geven, of aan jouw klanten? Vul, als je weet wie je allemaal wilt verrassen, het juiste aantal kerstpakketten in. De zelf samen te stellen kerstpakketten kan je al bestellen vanaf 12 stuks.

 

 

Stap 3: Kies bij het kerstpakket een verpakking

Om een kerstpakket hoort natuurlijk ook een passende kerstverpakking. Omdat de kerstdoos het eerste is wat iemand ziet, is een mooie verpakking bijna net zo belangrijk als de inhoud. Er is een ruime keuze uit verpakkingen, dus er zit zeker iets passends voor je bij.

 

Stap 4: Maak een account aan

Vul bij stap vier alle gevraagde gegevens in, dan zorgen wij dat alles op tijd en netjes afgeleverd wordt.

 

Stap 5: Rond je bestelling af

Klik op bestellen en achteroverleunen maar… De betaling kan achteraf voldaan worden per factuur*. Zo heb jij dit jaar jullie eindejaarsgeschenk zelf samengesteld, online en gemakkelijk geregeld.

 

 

Ga jij dit jaar voor een gepersonaliseerd kerstpakket en voor gemak? Ga dan direct naar de Kerstmakelaar pagina voor het zelfsamenstellen van jouw kerstpakket.

Als Kerstmakelaar help ik je graag met het vinden van het juiste kerstgeschenk. Wil je liever een door ons samengesteld kerstpakket, een online-keuzeconcept, of heb je nog geen idee wat je met kerst wilt geven? Ook dan help ik je graag met een passend voorstel. Bel 06 – 301 274 42 of mail naar jose@kerstmakelaar.nl.

– José Wissenburg
   Kerstmakelaar

 

* Wanneer een bestelling boven € 2.500, – excl. BTW uitkomt vragen wij een aanbetaling van 50%.