Brievenbuscadeautjes

Ben jij op zoek naar brievenbuscadeautjes voor jouw collega’s? Even een hart onder de riem steken tijdens het thuis werken. Of een brievenbuscadeau om bijvoorbeeld een borrel te onderstrepen. Dan ben je bij Kerstmakelaar aan het juiste adres. Ja, want naast Kerst zijn er nog zoveel andere momenten waarop jij jouw collega’s kan laten weten dat zij onmisbaar zijn. Het is belangrijk om verbinding te blijven maken, met collega’s en ook met klanten. Daar help ik jou graag bij!

 

Op deze pagina zie je een aantal samengestelde brievenbuscadeaus. Het is ook mogelijk om een speciaal brievenbuscadeau op maat te laten maken (vanaf 25 stuks). Neem contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is ongeveer 10 werkdagen. Voor een exacte levertijd kan je het beste even contact opnemen.

Ben je op zoek naar een lager of hoger aantal? Bel, app of mail dan even. De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, het op maat maken en de uitvoering.
De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal. Ook verzending huis-aan-huis nemen wij graag uit handen.

EcoGiving_brievenbuscadeautjes_LC-91

Droogbloemen door de bus
Vanaf 25 stuks € 13,50

Hoe gaaf is dit cadeautje? Hip, makkelijk te versturen en te onderhouden. Het houten ronde blokje is gemaakt van een populier en gemaakt door onze collega’s uit de sociale werkplaats. Door de staanplaatsen die aanwezig zijn steek je de 8 droogbloemen er gemakkelijk in. Super gezellig voor op kantoor of gewoon gezellig thuis.

EcoGiving_brievenbuscadeautjes_LC-108

Tony, koffie & thee
Vanaf 25 stuks € 7,90

Geef de vergadering via Zoom een andere dimensie door dit pakket op te sturen naar jouw collega’s. Een lekkere bak koffie of thee met een kleine versnapering. Dat verdient iedereen!
Het groeipapier kaartje maakt het pakketje compleet en geeft extra ruimte voor een boodschap. Hoe leuk is dat om te versturen naar je collega’s.

brievenbuscadeautjes_LC-118

Luchtplantjes
Vanaf 25 stuks € 9,95

Een leuke verrassing op de mat. Luchtplantjes zijn hip, leuk om te ontvangen en super eenvoudig te onderhouden. Ze hebben alleen lucht en soms een klein beetje water nodig. Aangevuld met een persoonlijke boodschap op groeipapier maakt dit pakketje heel tof om te ontvangen thuis. Het houten blokje is te graveren met een eigen logo.

product-mockup-10941-11jxvwjj-45228f

Merci en bloemzaden
Vanaf 10 stuks € 14,95

Een brievenbuscadeautje in het thema van de echte Merci! Met een inhoud van 10 chocolaatjes en daarnaast een vrolijk zakje met bloemzaadjes, is dit het perfecte brievenbusgeschenk! Start met het kiezen van de bloemzaden die in het bedrukte linnen zakje gaan. Met het zaaitablet kan de ontvanger gelijk de zaadjes planten. De chocolaatjes zijn daarnaast een fijne traktatie voor diegene waar jij het brievenbuscadeautje naartoe stuurt. Met een persoonlijke tekst die op de items geplaatst kan worden, geef je een origineel bedankt cadeau! De donkerrode kleur geeft dit bedankje een fijne look.

product-mockup-13235-11jxvwjj-45228f

Janzen en droogbloemen
Vanaf 10 stuks € 24,99

Black 22 Janzen pakket is een heerlijk cadeau! In dit pakket zitten vier producten van het luxe merk Janzen: shampoo, douchegel, body lotion & conditioner in een bloemige geur. Dit alles is in de tray te zetten die bij het doosje geleverd wordt. Ook zit er in dit verrassingspakket van Sun 81 Janzen een glazen tube gevuld met prachtige droogbloemen. Op de wikkel van het doosje plaats je zelf een tekst en daarnaast komt er op het kaartje in de klep een persoonlijke tekst. Snelle levering en het fijne is: het pas gewoon door de brievenbus.

product-mockup-8787-11jxvwjj-45228f

Tony’s & bloemzaden
Vanaf 10 stuks € 12,95

Snel, makkelijk en super leuk om te ontvangen! Of het nu gaat om een verjaardag, een afscheid of om iemand te bedanken voor het harde werk, een brievenbuscadeautje is altijd een succes. Met het Evergreen ontwerp heb je een origineel en moderne vormgeving voor alles wat in het pakket zit. Je kan het ontwerp makkelijk naar eigen wens aanpassen. Kies een eigen tekst en personaliseer zo de wikkel om het doosje, de wikkel om de Tony Chocolonely en het kaartje aan het zakje met bloemzaadjes. Omdat dit concept bestaat uit meerdere kleine cadeautjes, is een cadeau collega voor iedereen geschikt.

610007

5 uurtje door de bus
Vanaf 20 stuks € 9,75

Na een werkweek genieten van een rustmoment met een glaasje wijn en wat lekkere snacks erbij? Dat kan met dit bijzonder mooie brievenbus geschenk voor jouw medewerkers. Ze zullen blij verrast zijn als dit wordt bezorgd!

Kerstmakelaar_hammam

Take a towel
Vanaf 24 stuks € 16,75

De ontvangst van deze fleurige brievenbus geschenkdoos 32x24x2,5 cm tovert een big smile op de gezichten van de ontvangers. De inhoud van de doos roept associaties op van zon, zee en strand maar ook sauna en home deco.

610004

Good vibes
Vanaf 20 stuks € 5,95

Verwen jouw collega’s eens met een fris groen pakketje door de brievenbus, voorzien van lekkere snacks voor even tussendoor. Het zal zeker gewaardeerd worden om een bedankje ter waardering te mogen ontvangen.

Cadeau hulp op maat

Het nieuwste aanbod duurzame kerstpakketten is gereed. Wil jij nu alvast meer weten en je ideeën bespreken? Bel (06 – 30 12 74 42) of mail José voor kerstcadeau hulp op maat, dan komt het dit jaar zeker goed!

Bel (06 – 30 12 74 42) of mail José voor kerstcadeau hulp op maat. Dan zit je deze kerst zeker goed!