Brievenbuscadeautjes

Ben jij op zoek naar brievenbuscadeautjes voor jouw collega’s? Even een hart onder de riem steken tijdens het thuis werken. Of een brievenbuscadeau om bijvoorbeeld een borrel te onderstrepen. Dan ben je bij Kerstmakelaar aan het juiste adres. Ja, want naast Kerst zijn er nog zoveel andere momenten waarop jij jouw collega’s kan laten weten dat zij onmisbaar zijn. Het is belangrijk om verbinding te blijven maken, met collega’s en ook met klanten. Daar help ik jou graag bij!

 

Op deze pagina zie je een aantal samengestelde brievenbuscadeaus. Het is ook mogelijk om een speciaal brievenbuscadeau op maat te laten maken (vanaf 35 stuks). Neem contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is ongeveer 10 werkdagen. Voor een exacte levertijd kan je het beste even contact opnemen.

Ben je op zoek naar een lager of hoger aantal? Bel, app of mail dan even. De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, het op maat maken en de uitvoering.
De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal. Ook verzending huis-aan-huis nemen wij graag uit handen.

550x550 (1)

De groene broertjes
Vanaf 35 stuks € 17,95

In dit groene brievenbuscadeau zitten 3 plantjes waaronder: de Vogelnestvaren, Calathea Makoyana & Areca palm. De leuke plantjes kunnen in de meegeleverde minibag met grondtablet worden geplant. Geef iemand dit groene cadeau en help mee om de wereld een stukje groener te maken!

1200x1200

Jij bent goud waard!
Vanaf 35 stuks € 6,95

Met dit cadeau laat je iemand zien hoeveel je hem of haar waardeert en kan de ontvanger, met behulp van de instructie, zélf zijn compliment zaaien. De goudsbloem staat voor alles dat mooi is. De speciale zaden kunnen in het meegeleverde mini leatherbag met grondtablet worden geplant.
550x550

Koffieplantje door de bus
Vanaf 35 stuks € 12,95

Met deze koffieplant geef je iedere koffie fanaat een uniek cadeau. Bij goede verzorging kunnen de eerste bonen van de koffieplant na zo’n vier jaar geoogst worden en kan de ontvanger genieten van zijn eerste bakje zelfgekweekte koffie. Duurzamere koffie dan van deze koffiebonen plant vind je niet!

Tonys proeverijtje Kerstmakelaar

Tony’s proevetijtje
Vanaf 60 stuks € 8,30

Kiezen hoeft niet meer! Gewoon lekker genieten van heel veel Tony’s smaken. Met dit pakketje stuur je zes heerlijke Tony’s Chocolonely repen van 47 gram naar je collega’s of klanten.

raumgestalt-zakje-licht

Een zakje licht
Vanaf 100 stuks € 7,50

Geef je collega’s een zakje licht. De vier witte zakjes in dit cadeau zijn van speciaal papier en komen met vier theelichtjes en een stukje touw. Van de zakjes licht kun je zowel binnen als buiten genieten!

Kweektuintje_kerstmakelaar

Kweektuintjes
Vanaf 96 stuks € 3,85

Laat de vlinders maar komen! Dit kweektuintje bevat aardetabletten en zaadjes van bloemen die graag door vlinders worden bezocht en zijn gemaakt van gerecyclede theezakken uit de theepluk in India.

Paas Tony Kerstmakelaar

Pasen door de bus
Vanaf 35 stuks € 15,30

In dit pakket vindt je een frisse ijsthee, ingepakt door de mensen van Ipse de Bruggen. Compleet met Paas Tony’s reep en een echt plant stekje.

Theetje door de bus Kerstmakelaar

Theetje door de bus
Vanaf 35 stuks € 6,00

Stuur jij je collega’s een hart onder de riem? Dat kan perfect met deze vrolijke thee zakjes en een hherlijke zak suikervrij verantwoord snoep van Food2smile. Gewoon zo door de bus.

Stuur een stroopwafel kerstmakelaar

Stuur een stroopwafel
Vanaf 35 stuks € 17,90

Twee heerlijke verse stroopwafels, duurzame Arabica koffie en een planten stekje. Als dit geen compleet en origineel brievenbuscadeautje is?!

Cadeau hulp op maat

Het nieuwste aanbod duurzame kerstpakketten is gereed. Wil jij nu alvast meer weten en je ideeën bespreken? Bel (06 – 30 12 74 42) of mail José voor kerstcadeau hulp op maat, dan komt het dit jaar zeker goed!

Bel (06 – 30 12 74 42) of mail José voor kerstcadeau hulp op maat. Dan zit je deze kerst zeker goed!