Brievenbuscadeaus

Brievenbuscadeaus speciaal voor jouw collega’s!  Hiervoor ben je bij Kerstmakelaar aan het juiste adres. Het is belangrijk om verbinding te blijven maken, met collega’s en ook met klanten. Daar help ik jou graag bij!

Op deze pagina zie je enkele brievenbuscadeaus. Het is ook mogelijk om een speciaal brievenbuscadeau op maat te laten maken (vanaf 40 stuks). Neem dan contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

De gemiddelde levertijd op onze brievenbuscadeaus is ongeveer 10 werkdagen. Voor een exacte levertijd kan je het beste even contact opnemen.

Ben je op zoek naar een lager of hoger aantal? Bel of mail dan even. De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, het op maat maken en de uitvoering.
De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal. Ook verzending huis-aan-huis nemen wij eenvoudig uit handen.

Paas Tony Kerstmakelaar

Pasen door de bus
Vanaf 35 stuks € 15,30

Een frisse ijsthee, ingepakt door de mensen van Ipse de Bruggen. Compleet met Paas Tony’s reep en een echt plant stekje.

Theetje door de bus Kerstmakelaar

Theetje door de bus
Vanaf 35 stuks € 6,00

Twee theezakjes en een heerlijke zak suikervrij verantwoord snoep van Food2smile. Gewoon zo door de brievenbus.

Stuur een stroopwafel kerstmakelaar

Stroopwafel door de bus
Vanaf 35 stuks € 17,90

Twee heerlijke verse stroopwafels, duurzame Arabica koffie en een planten stekje. Als dit geen compleet en origineel brievenbuscadeautje is?!

Cadeau hulp op maat

Brievenbuscadeau, cadeau per post

Ben je op zoek naar een brievenbuscadeau voor jouw collega’s? Heb je iets te vieren, wil je de medewerkers bedanken of een fijne vakantie wensen of iets lekkers sturen voor een online vrijdagmiddagborrel? Dan ben je bij Kerstmakelaar aan het juiste adres. Naast Kerst zijn er nog zoveel andere momenten waarop je jouw collega’s kan laten weten dat zij onmisbaar zijn. Het is belangrijk om verbinding te blijven maken, met collega’s maar ook met relaties en klanten. Daar help ik graag bij!

Je kan gemakkelijk en snel een cadeau bij ons bestellen via deze webshop. Vooraf kan je een vrijblijvende offerte opvragen en je kan op factuur betalen. Elk cadeau wordt met zorg ingepakt en gecheckt. Kerstmakelaar verstuurt graag de pakketjes direct naar de ontvangers. Dat scheelt weer tijd en ook werk! Met een persoonlijk kaartje erbij kan je jouw collega’s op een mooie manier verrassen met een boodschap.

Alle aangeboden cadeaus/ pakketten zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Bel 06 – 30 12 74 42 of mail José voor cadeau hulp op maat. Dan zit je zeker goed!